Vad gör du i sommar?

Publicerad för 6 år sedan

Semestertips

Vi har sammanställt lite tips och tricks inför sommar- och semestertider.

Det kan hända den bästa; fakturan trillar ned i postlådan och du planerar att betala den i slutet av månaden i vanlig ordning. Men med solen och värmen flyr du fältet i jakt på kritvita stränder. Fakturan ligger kvar obetald och påminnelsen trillar in kort därpå.

Tips: Ansök om E-faktura eller Autogiro via din Internetbank

När solen lyser med sin frånvaro och regnet piskar ned över taken kan det ibland vara skönt med en paus. Kryp ned till en film, se en fotbollsmatch eller ta igen lite avsnitt av den där serien du började titta på för en månad sedan. Oavsett om du är hemma vid tv:n eller utomlands kan du numera streama i hela EU.

Tips: Streamingpaket

Svensk sommar innebär även högsäsong för åska. Det kan i sig vara en bekväm ursäkt för att stanna inomhus en dag eller två men åska kan även äventyra dina elektroniska prylars hälsa – och således även din internetåtkomst.

Tips: Gör dig redo för åskoväder

Koppla av – koppla ned. Ja, det kan tänkas märkligt att komma från en internetleverantör, men alla kan vi ibland behöva koppla från allt vad har med internet och elektronik och göra och bara – koppla av.

Tips: Koppla ned

Trevlig sommar önskar Junet!

Publicerad den 3 juli 2018 under: