OM JUNET

Junet har erbjudit bredbandstjänster via fiber sedan 2005. Vi började med att leverera till många av de studentbostäder som finns runt om i Jönköping med omnejd. I dag levererar vi bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner och företag, såväl som till studenter, på en mer eller mindre nationell skala.

Lokalt och personligt

I Jönköping och Tranås har vi lokala kontor med butiker du kan besöka. Att välja en lokal bredbandsleverantör innebär många fördelar som mindre byråkrati, snabbare service och bättre totalkvalitet. Du kan alltid komma förbi vår butik och träffa oss öga mot öga, och vi har inte långt att åka ifall vi skulle behöva åtgärda något. På de orter där vi inte har lokal närvaro är vår personliga och hängivna kundsupport nästintill likvärdigt personligt. Vi vågar vara personliga eftersom vi alltid gör vårt yttersta för dig som kund.

ETT URVAL AV DE FÖRENINGAR VI STÖTTAR

IF Hallby Fotboll
HV71
Jönköpings Södra IF
Boro Vetlanda HC
HC Dalen
IF Hallby SOK
IKHP
Sand Golf Club
Jönköpings Fältrittklubb
Wetterbygden Basketball

R-LICENS – REKOMMENDERAT FÖRETAG

Junet innehar en R-licens. R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag som har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Licensmärkets R står för rekommenderat företag. R-licens utfärdas av R-Företagen. Klicka här för att läsa mer.

KONTAKTPERSONER

Verkställande direktör
Mattias Lind
mattias.lind@junet.se

Kommunikationsansvarig
Martin Pålsson
marknad@junet.se