OM JUNET

Sedan 2005 har Junet erbjudit bredbandstjänster i Jönköping. Vi började med att leverera till många av de studentbostäder som finns runt om i Jönköping med omnejd. I dag levererar vi bredband, telefoni och professionella Wifi-lösningar till privatpersoner och företag, såväl som till studenter. Junet finns i dag på flera olika städsnät i flera olika städer.

Lokalt och personligt

Att välja en lokal bredbandsoperatör innebär många fördelar som mindre byråkrati, snabbare service och bättre totalkvalitet. Du kan alltid komma förbi vår butik och träffa oss öga mot öga, och vi har inte långt att åka ifall vi behöver åtgärda något som är trasigt. Vi vågar vara personliga eftersom vi alltid gör vårt yttersta för dig som kund. Vi vill helt enkelt kunna möta dig på stan och få ett leende tillbaka.

JUNET ÄR STOLTA ÖVER ATT KUNNA BIDRA MED STÖD TILL FÖLJANDE FÖRENINGAR

IKHP
HV71
Jönköpings Södra IF
HC Dalen
Jönköping Curling Club
Jönköpings Fältrittklubb
IF Hallby SOK
Mariebo IK
Boro Vetlanda HC
Sommen Runt

R-LICENS – REKOMMENDERAT FÖRETAG

R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Licensmärkets R står för rekommenderat företag. R-licens utfärdas av R-Företagen.

KONTAKTPERSONER

Verkställande direktör
Mattias Lind
mattias.lind@junet.se

Ansvarig för privatkunder
Erik Kaloczy
erik.kaloczy@junet.se