Junet

Junet levererar bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner, företag och föreningar i hela Sverige och har gjort så sedan 2005. Till en början levererades bredband endsat i Jönköping med omnejd, nu kan du ta del av Junets tjänster i större delar av landet. Med huvudkontor i Jönköping, lokalkontor i Tranås och samarbetspartners runt om i landet, fortsätter Junet att vara det lokala och personliga valet.

 

Sponsring

Junet har en lång tradition av att stötta det svenska föreningslivet. I synnerhet det lokala föreningslivet i närheten av orter vi har kontor eller annan koppling till.

Ett urval av de föreningar vi stöttar

IF Hallby Fotboll
HV71
Boro Vetlanda HC
HC Dalen
IF Hallby SOK
IKHP
Sand Golf Club
Jönköpings Fältrittklubb
Wetterbygden Basketball
Jönköpings Innebandyklubb

Lokalt och personligt

I Jönköping och Tranås har vi lokala kontor med butiker du kan besöka. Att välja en lokal bredbandsleverantör innebär många fördelar som mindre byråkrati, snabbare service och bättre totalkvalitet. Du kan alltid komma förbi vår butik och träffa oss öga mot öga, och vi har inte långt att åka ifall vi skulle behöva åtgärda något. På de orter där vi inte har lokal närvaro är vår personliga och hängivna kundsupport nästintill likvärdigt personligt. Vi vågar vara personliga eftersom vi alltid gör vårt yttersta för dig som kund.

R-licens – Rekommenderat företag

Junet innehar en R-licens. R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag som har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Licensmärkets R står för rekommenderat företag. R-licens utfärdas av R-Företagen. Klicka här för att läsa mer.

R

Kontaktpersoner

Verkställande direktör
Mattias Lind
mattias.lind@junet.se

Företagsförsäljning
Andreas Lindberg
andreas.lindberg@junet.se

Kommunikationsansvarig
Martin Pålsson
marknad@junet.se

Lediga tjänster på Junet

Inga lediga tjänster för närvarande.