Bredband för företag via fiber

Junet är bredbandsleverantören för företaget som vill ha en driftsäker och krångelfri tjänst, präglad av hög kvalitet, säkerhet och hastighet.

Vi är en personligare bredbandsleverantör, med högre tillgänglighet, som alltid sätter ert företags förutsättningar och behov i centrum.

  • Fast IP-adress (på de flesta nät)
  • Personlig och professionell teknisk support
  • Övervakning 24/7/365
  • Möjlighet att erhålla särskilt journummer

Beställ bredband Jag vill bli kontaktad

Bredband på ert sätt

Våra tjänster präglas av högsta möjliga kvalitet, säkerhet, och hastigheter.

Med det sagt så handlar bredband om mer än bara hastighet för oss på Junet. Ett bra bredband ger ert företag en skön känsla av att ni kan surfa orosfritt, på era villkor – när ni vill, där ni vill och så mycket ni vill.

Vi minimerar startsträckan och hjälper ert företag att hitta uppkopplingen som passar just er, och vi finns alltid nära till hands för att lösa problem – så att den sköna känslan inte behöver gå förlorad.

Vi är en personligare leverantör – med mångårig teknisk expertis och högre tillgänglighet – som alltid är redo att rycka in och som alltid sätter ert företags förutsättningar och behov i centrum.

På vissa orter erbjuder vi även fri heminstallation till våra nya företagskunder. Skulle er ort inte innefattas av detta erbjuder vi naturligtvis kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på Heminstallation – vad betyder det?

Vi har vad du behöver

Om du behöver hjälp med router eller trådlöst nätverk har vi allt ifrån enkla routrar till avancerade brandväggar med VPN. Vi levererar även telefoni, allt från enkla abonnemang för butiker och små företag till speciallösningar med porttelefonisystem.

Beställ bredband

Kontakta vår företagssäljare

Behöver du bredband till ditt företag eller BRF? Eller är du nyfiken på vad vi kan erbjuda ert företag i form av Wifi, Nätverkslösningar, Co-location eller Telefoni? Kontakta vår företagssäljare Andreas Lindberg via formuläret nedan eller ring 036-299 29 18

Kontaktformulär