Junet Datacenter Jönköping

Junet Datacenter

Colocation på ditt sätt

Junet Datacenter är en driftsäker, miljövänlig och modern serverhall för företag som inte tummar på säkerheten. Här placerar ni era servrar i Junets säkra förvar med en prisvärd lösning. Med Co-location från oss kan ni känna er trygga med vetskapen om att er utrustning får dedikerad fiber, elförsörjning med UPS och reservkraft, effektiv och miljövänlig kylning samt automatiserat brandsläckningssystem anslutet till Räddningstjänsten. Allt till ett bra pris. Denna servrars oas görs endast tillgänglig för behöriga och lokalen övervakas dygnet runt via kameraövervakning och säkert loggningssystem.

Låter det intressant?

Läs mer om co-location och datalagring för företag nedan eller kontakta oss på telefon 036-299 29 20. Om du vill att vi kontaktar dig kan du fylla i vårt kontaktformulär.

Ring 036-299 29 20 Jag vill bli kontaktad

FÖRDELAR MED CO-LOCATION

  • Skalbart – Välj mellan dedikerade eller delade rack
  • Driftsäkert – Dubbel elförsörjning med UPS och reservkraft
  • Dedikerad fiber – Full kontroll över din bandbredd
  • Tillgång 24/7/365 – All åtkomst loggas
  • Välj bredband från Junet eller valfri leverantör i Sverige
  • Miljövänlig kylning och energieffektivitet – Inlinekyla med varma och kalla gångar
  • Kameraövervakning
  • Brandsläckningssystem – Anslutet till Räddningstjänsten

Datalagring på dina villkor

Serverhall till rätt pris med rätt utrustning för datalagring som passar dina förutsättningar. Co-location med full säkerhet.

Dedikerade rack

Vi erbjuder dedikerade rack för maximal insyn och säkerhet. Ni bestämmer vem som har åtkomst till racken och all åtkomst loggas och övervakas 24/7/365.

Delade rack

Är ni inte i behov av dedikerade rack, erbjuder vi möjligheten till att dela rack med andra företag. För allas säkerhet loggas och övervakas naturligtvis all åtkomst till racken.

Dedikerad fiber

Genom dedikerad fiber till ditt serverrack har du full kontroll över den bandbredd du nyttjar och behöver således inte tänka på grannars bandbreddsanvändande.

Bredbandstjänst

Välj fritt vilken leverantör du vill ska leverera din bredbandstjänst. Välj Junet för att samla dina tjänster under samma tak, eller välj valfri leverantör i Sverige.

Avbrottsfri EL

Vårt datacenter är utrustat med avbrottsfri el i form av UPS och reservkraftaggregat, för en så driftsäker miljö som möjligt för ditt företags datalagring. Co-location på rätt sätt.

Kylning och energieffektivitet

Vi använder oss av inlinekyla med en välbeprövad teknik med varma och kalla gångar för att optimera luftflödet och minska kylbehovet. Datacentret har dessutom frikyla för att ytterligare optimera energieffektiviteten.

Datacenter, Co-location eller serverhall?

Datacenter, serverhall, datahall, colocation, eller kanske datacentral? Termerna är många, men de beskriver samma tjänst: Junet Datacenter.

Anmäl intresse

Ange kontaktuppgifter, samt eventuella krav eller önskemål för drift av din data.

Kontaktformulär