Junet studentbredband

Junet är Jönköpingsstudenternas egna internetoperatör, skapad av studenterna själva.

Väldigt prisvärt

Målet med Junets studentbredband är att studenterna ska erbjudas en kraftfull internetförbindelse till ett bra pris. I många studentboenden ingår dessutom Junets studentbredband i hyran!

Var finns junet?

Junets studentbredband finns tillgängligt i de flesta studentboenden i Jönköping. Kontakta oss om du är osäker på om Junet finns i just din bostad.

vad kostar det?

Ingår bredbandet i din hyra betalar du endast en startavgift på 100 kronor. Om det inte ingår i hyran varierar priserna mellan 29 och 274 kronor per månad. Kontakta oss gärna om du vill veta vad det kostar i just din lägenhet. Ingår bredbandet i din hyra kan du även uppgradera din hastighet. Kom förbi butiken eller ring oss så berättar vi mer.

Hur gör jag?

För att skaffa bredband via Junet är det enklast om du besöker vårt kontor på Klostergatan 56 i Jönköping, cirka 900 meter från Jönköping University. En karta hittar du längst ned på sidan. Glöm inte att ta med dig ditt hyreskontrakt samt studentlegitimation! Vi kan tyvärr inte ta emot betalkort i butiken, endast betalning via Swish eller kontant betalning.