Junet VPN

Integrity VPN

  • Surfa anonymt
  • Surfa skyddat
  • Streama utomlands

Produktbeskrivning

Surfa anonymt

VPN är en anonymiseringstjänst. Med den aktiverad döljs din riktiga IP-adress, vilket försvårar möjligheten att spåra din internettrafik tillbaka till dig. Dessutom är all kommunikation mellan dig och de webbplatser du besöker krypterad, så att obehöriga inte ska kunna avlyssna.

Skydd var du än är

När du aktiverat VPN på din enhet kan du använda VPN-tjänsten även utanför Junets bredbandstjänst, till exempel om du är uppkopplad på ett publikt wifi på ett hotell eller kafé. Dessa publika nätverk är i synnerhet sårbara och risken att någon obehörig bevakar din kommunikation är därför betydligt större.

Streaming var du än är

Med vår VPN-tjänst kan du även nyttja streamingtjänster som Viaplay, C More och SVT Play även när du är utomlands. Många av dessa tjänster fungerar annars endast i Sverige.

Hög kapacitet

Integrity VPN drivs av den ideella 5 juli-stiftelsen dit en stor del av månadsavgiften går. 5 juli-stiftelsen investerar och utvecklar sin verksamhet kontinuerligt för att dess användares trafik aldrig ska slå i taket. Så även om VPN kan resultera i viss reducerad bandbredd får du ändå höga hastigheter.