Timrå

 
 

Bredband för
företag i Timrå

Junet erbjuder driftsäkert och professionellt företagsbredband via fiber till ditt företag i Timrå.

Vi är en personligare leverantör – med mångårig teknisk expertis och högre tillgänglighet – som alltid är redo att rycka in och som alltid sätter ert företags förutsättningar och behov i centrum.

Vi försöker vara så personliga vi bara kan oavsett var vi levererar företagsbredband, men just Timrå ligger oss lite extra varmt om hjärtat eftersom det är hemstaden till Mattias, en av Junets grundare.

Oavsett var i Timrå kommun ert företag befinner sig har vi lokalkännedomen och expertisen för att leverera er en förstklassig tjänst med oslagbar support. Det enda ni behöver är fiber. Skulle ni inte veta vilken fiber ni har eller ifall ni vill ha råd angående vilken fiber ni kan beställa, tar vi hand om det åt er. Vår professionella och personliga företagssupport är alltid där för er.

Vi har precis så mycket bredband och wifi ni behöver och vi hjälper gärna till för att hitta en lösning som passar just ert företags förutsättningar. I Timrå erbjuder vi professionella wifi-lösningar, telefonisystem och bredband via fiber oavsett hur stort eller litet ert företag är. Varför inte boka in en kostnadsfri konsultation?

  • Fast IP-adress
  • Personlig och professionell teknisk support
  • Övervakning 24/7/365
  • Möjlighet att erhålla särskilt journummer
  • Ingen bindningstid

 

Vill ni ha en kostnadsfri konsultation?

Jag vill bli kontaktad
Ring en företagssäljare
 

Beställ bredband redan i dag

Beställ bredband i ServaNet
Beställ bredband i IP-Only
Beställ bredband i iTUX
 
 

Karta: © OpenStreetMaps bidragsgivare under licensen Open Database License.

Kontaktformulär