Cartoonito ersätter Boomerang

Publicerad för 9 månader sedan

Tips: Inför åska

Den 4 september ersätts Boomerang av den nya tv-kanalen Cartoonito.

 
Information från Warner Bros Discovery:

”Cartoonito är barnkanalen som ersätter Boomerang och är dessutom varumärket som våra yngsta tittare redan kunnat bekanta sig med på Boomerang. Cartoonito vänder sig till barn mellan 2 – 6 år.

Cartoonito erbjuder en plats där alla förskolebarn är fria att vara sig själva och precis så unika som varje barn är. Vi uppmuntrar till skratt som bubblar över, som går utanför ramar, där värme, empati och inkludering är ledord.

Cartoonito hyllar de allra yngsta barnen precis så som de är. Barn och föräldrar kan tryggt njuta av program med välkända och nya karaktärer och berättelser.

Vi träffar på fyra värdar för kanalen, Nito, Glob, Wedge och Itty. De är små figurer som dyker upp mellan program. Var och en av dem har sin unika lekfulla personlighet som uppmuntrar våra yngsta tittare att vara sig själva och att visa empati och respekt.”

Vad händer med innehållet från Boomerang?

En del titlar lämnar plats åt ny underhållning, till exempel så introduceras titlarna Batbilarna, Lu och småkrypsgänget och Snurre Sprätt Byggare i Cartoonito. Andra titlar som Tom & Jerry, Grizzy och Mr Bean flyttar in i Cartoonito, medan Looney Tunes och Scooby Doo flyttar in i Cartoon Network.

Vad behöver jag göra?

Du som har Boomerang behöver inte göra någonting, bytet sker automatiskt.

Hur beställer jag Cartoonito?

Cartoonito ingår i vårt tilläggspaket Barnpaketet (kräver grundpaketet TV Standard). Barnpaketet ingår också i grundpaketet TV Stor.

Publicerad den 30 augusti 2023 under: