Ändringar i kanalpaket 17 april

Publicerad för 1 år sedan

Tips: Inför åska

Den 17 april försvinner BBC BRIT och BBC Earth från svensk tv och några av Junets kanalpaket. Bakom ändringarna står BBC Studios.

Stora Paketet

Eftersom BBC Studios har valt att inte längre sända tv-kanalen BBC Earth försvinner kanalen från Stora Paketet den 17 april. Kanalpaketets utformning kommer i övrigt inte att förändras.

BBC-paketet

Eftersom BBC Studios har valt att inte längre sända tv-kanalerna BBC BRIT och BBC Earth, försvinner kanalerna från BBC-paketet den 17 april. Kanalerna ersätts av den nya kanalen BBC Nordic.

BBC Nordic kommer att samla och ersätta det allra bästa från BBC BRIT och BBC Earth och erbjuda originalserier som QI, The Graham Norton Show och Life Below Zero som tidigare sänts på BBC BRIT och BBC. Det kommer i ett fint sällskap av nya program som exempelvis The Great British Bake Off, Louis Theroux Interviews och tredje säsongen av naturprogrammet Serengeti.

I BBC-paketet finns även kanalen BBC News (tidigare BBC World News).

Big Package (IP Sweden)

BBC Earth och BBC BRIT försvinner från Big Package (via IP Sweden). Kanalpaketets utformning kommer i övrigt inte att förändras.

6 Favoriter (IP Sweden)

BBC Earth och BBC BRIT försvinner som valmöjligheter från kanalpaketet 6 Favoriter (via IP Sweden).

Om du inte har någon av kanalerna som vald favoritkanal behöver du inte göra någonting. Om du har någon av BBC BRIT eller BBC Earth som favoritkanal i dag behöver du välja ersättningskanaler. Gör det genom att beställa kanal(er) via beställningssidan för 6 Favoriter på IP Swedens webbplats.

OBS: Det är viktigt att du anger samma kunduppgifter som abonnemanget 6 Favoriter är tecknat på, så att vi kan koppla din beställning av ersättningskanaler till ditt nuvarande abonnemang.

Publicerad den 13 april 2023 under: