Öppettider i sommar

Publicerad för 2 år sedan

Sommaren har anlänt och med den semestertider.

 
Öppettider butik
Jönköping: stängt vecka 29-31
Tranås: stängt vecka 29-31

Du kan fortsatt få personlig support av våra kundtjänstmedarbetare via telefon eller mejl fram till kl 22 hela sommaren.

Telefontider
Vardagar: 8-22
Helgdagar: 9-22

Du når oss även via vårt kontaktformulär samt via Facebook och Instagram.
 
Vi önskar er en fiberrik sommar!
 

Vad händer om jag behöver hjälp utanför öppettider?
Ibland får vi frågor om vad man ska göra om problem uppstår under tiden kundservice är stängd. Då kan det vara bra att veta att stadsnätet/nätägaren som levererar den faktiska fibern in i ditt hem inte heller är bemannade när vi har stängt. En driftstörning kommer alltså inte att kunna åtgärdas förrän stadsnätsleverantören är på plats, oavsett om vi kan ta emot ditt samtal eller ej.

Det ska också tilläggas att de flesta driftstörningar sker lokalt i hemmet, där en enkel omstart av den egna utrustningen (oftast routern) löser den stora majoriteten av de felanmälningar vi mottager. Så skulle problem uppstå, är första steget i en felsökningsprocess alltid att starta om er trådlösa router, telefonidosa eller liknande utrustning. Inte minst kan det spara er välförtjänt tid!

 
Junet Logo
 
 

Publicerad den 6 juli 2022 under: