Junet förvärvar IP Sweden

Publicerad för 2 år sedan

Junet förvärvar IP Sweden

Junet förvärvar IP Sweden


Jönköpingsbaserade Junet har förvärvat internet- och tv-leverantören IP Sweden. Genom förvärvet stärker Junet sin position som leverantör av bredband och tv.

IP Sweden är verksamma inom främst bredbands- och tv-tjänster. I samband med förvärvet expanderar Junet på västkusten, främst i Göteborg och Varberg men även i Kungsbacka där IP Sweden har sitt kontor. För IP Swedens kunder kommer inga pris- eller villkorsförändringar vara aktuella i dagsläget.

– Det är otroligt kul att vi fått möjligheten att göra denna affär. Efter förvärvet har vi nu över 22 000 privatkunder och över 1 200 företagskunder. Henrik Asp och Peter Lundgren på IP Sweden har byggt upp en väldigt fin verksamhet som påminner mycket om hur vi byggt upp Junet, bland annat matchar företagskulturen väldigt bra men även den personliga servicen vi ger våra kunder. Med sammanslagningen av bolagen kommer vi dessutom kunna ge våra kunder ett ännu bättre erbjudande, säger Mattias Lind, VD på Junet.

– Det känns väldigt bra att lämna över vår verksamhet till ett seriöst och etablerat företag. Det här kommer att gynna både kunder och leverantörer framöver. Vi önskar Junet lycka till på sin fortsatt expansiva resa säger Henrik Asp och Peter Lundgren på IP Sweden.

Junet har haft en stark tillväxt sedan starten 2005 i Jönköping. Företaget levererar bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner, studenter och företag och finns med lokal närvaro i Jönköping, Tranås, Vetlanda, Lidköping och nu Kungsbacka. Kunderna finns i hela landet.

www.junet.se      www.ipsweden.se

Publicerad den 7 januari 2022 under: