Golffest väntar på Sand Golf Club – tourtävling arrangeras

Publicerad för 3 år sedan

Junet Open

Junet Open presented by Alexander Björk


Junet Open presented by Alexander Björk. Det är namnet på golftävlingen som avgörs på Sand Golf Club den 30 juni till 2 juli, där spelare på Moregolf Mastercard Tour deltar.
– Vi kommer att få hit spelare som håller hög klass, säger Peter Kindh, vd på Sand Golf Club.

156 spelare kommer att göra upp i säsongens femte tävling på MoreGolf Mastercard Tour, där flera av Nordens främsta spelare ingår.
– Vi fortsätter förstås att följa restriktioner och rekommendationer, men det vore fantastiskt att bjuda in alla golfintresserade till den här tävlingen. Vi tror att hela den här veckan kan bli något alldeles extra, säger Peter Kindh.
Alexander Björk, till vardags proffsspelare på Europatouren med Sand GC som hemmaklubb, kommer att vara samarbetspartner och delta i planeringen inför tävlingen.

Veckan inleds med en ProAm-tävling den 29 juni, dagen innan huvudtävlingen drar igång, där många lokala företag deltar för att få känna på hur det är att spela
en runda med tourspelarna.
– Med tanke på att golfen har utvecklats otroligt mycket de senaste åren ger det oss möjlighet att få hit spelare som håller hög klass. Det är framtidens stjärnor,
där många av dem tillhör toppen i Norden redan nu. Att vi får en sådan här tourtävling till Sand och Jönköping betyder oerhört mycket, säger Peter Kindh.

Internetleverantören Junet är huvudsponsor till tourtävlingen på Sand GC och Mattias Lind, VD, säger följande:
– Junet försöker att vara med och sponsra mycket idrott, både kring elit- och breddidrotten. Vi ser väldigt mycket fram emot veckan.
– Det känns väldigt roligt att vara med och skapa något nytt, framför allt inom golfen där vi inte har varit så involverade tidigare. Dessutom är ju Sand Golf Club
en unik golfpärla i Sverige.

www.junet.se      sandgolfclub.se/

För mer information, kontakta:

Peter Kindh, VD Sand Golf Club. 073-523 48 86
Mattias Lind, VD Junet. 036-299 29 22
Greger Wanderfeldt, Partneransvarig Sand Golf Club. 073-517 73 31

Publicerad den 15 maj 2021 under: