Junet etablerar sig i Borås genom förvärv

Publicerad för 4 år sedan

Junet förvärvar BogalNet

Junet förvärvar BogalNets bredbandsverksamhet


Jönköpingsbaserade Junet har förvärvat BogalNets bredbandsverksamhet med huvudsaklig verksamhet i västra Sverige. Junet finns sedan 15 år i Jönköpings Län och har länge siktat på att etablera sig västerut.

Junet har under en längre tid funderat på att etablera sig i Borås och därför är detta förvärv extra passande i och med att majoriteten av BogalNets kunder finns i Borås med omnejd. Genom förvärvet får Junet goda möjligheter till stordriftsfördelar och kostnadseffektivitet i verksamheten. För BogalNets kunder innebär det ett kraftigt ökat utbud. Utöver bredband och telefoni får de nu även tillgång till Junets tjänsteutbud med streaming, tv och säkerhetstjänster.

– Vi känner BogalNet sedan länge och våra verksamheter har många likheter, bland annat vår personliga kundservice. Vi kommer fortsätta att leverera samma personliga service som BogalNet har levererat i många år, säger Mattias Lind, VD på Junet.

– Jag känner mig trygg med att lämna över kunderna till Junet som har samma värdegrund som oss, säger Anders Alavik, VD på BogalNet.

Junet har haft en stark tillväxt sedan starten 2005 i Jönköping. Företaget levererar bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner, studenter och företag och finns med lokal närvaro i Jönköping, Tranås, Vetlanda, Lidköping och Kungälv. Kunderna finns nationellt, från Åre i norr till Malmö i söder.

www.junet.se      www.bogalnet.se

För mer information, kontakta:

Mattias Lind, VD Junet
Tel: 036-299 29 22
Mail: mattias.lind@junet.se

Anders Alavik, VD BogalNet
Tel: 0322-64 24 70
Mail: anders@bogalnet.se

Publicerad den 27 april 2020 under: