Kundmeddelande om coronaviruset

Publicerad för 4 år sedan

Junet logo

Ett meddelande till våra kunder

Med anledning av coronaviruset har vi valt att stänga våra butiker och upphöra med heminstallationer tills vidare. Pandemin kan även komma att påverka vår kundtjänst. Däremot kommer ditt bredband sannolikt inte att påverkas och installationshjälp på distans erbjuds som vanligt.

Coronaviruset påverkar oss alla och kommer göra så en tid framöver. Tjänster och samhälleliga funktioner vi normalt tar för givet är under stor mängd stress redan nu och bredbandstjänster är inget undantag.

Social distansering för vår allas säkerhet

På de orter där vi har lokal närvaro har vi valt att stänga våra butiker och att inte erbjuda heminstallation. Vi vidtar dessa åtgärder för din, och vår, men också vår verksamhets skull. Inte minst för samhället i stort och för att minimera smittrisken till samhällets mest sårbara.

Upphämtning och tidsbokning

Vid tidsbokning kan vi under begränsade former ordna upphämtning av utrustning i butik, tillsammans med installationshjälp på distans. Vi ber er dock att respektera våra säkerhetsåtgärder och att inte besöka vår butik utan bokad tid eller med sjukdomssymptom.

Kapacitet och kundtjänst

I takt med att fler arbetar hemifrån, använder fler internet samtidigt. Detta innebär ett större behov av support och ett högre tryck på kundtjänst. Det innebär även fler hushåll i behov av uppgradering när fler än vanligt ska dela på bandbredden där hemma.

Detta kräver i sin tur att vi som internetleverantör har tillräckligt stor kapacitet i näten för att kunna tillgodose denna ökning av samtida internetanvändare.

Vad innebär detta för mig?

Förhoppningsvis kommer du inte att märka någon skillnad alls på din internettjänst den kommande tiden. Vi har tagit höjd för ökad kapacitet i näten och kötiden till kundtjänst är fortsatt låg. Vi skriver detta med en brasklapp om att framtiden är oviss och att läget kan komma att förändras.

Fortsatt så följer vi utvecklingen noggrant och lyssnar på myndigheternas rekommendationer och kommer kontinuerligt att göra nya bedömningar av läget utefter detta.

Ta hand om varandra!

Fiberrika hälsningar,
Junet

Publicerad den 20 mars 2020 under: