Förändringar i kanalpaket

Publicerad för 5 år sedan

Paramount Network

Under januari 2019 kommer ett par förändringar ske i våra kanalpaket.

Förändringarna rör kanalpaketen Lilla Paketet och Stora Paketet, där TNT kommer att utgå och Comedy Central kommer att ersättas med Paramount Network.

Comedy Central går i graven 15 januari, ersätts av Paramount Network
Den 15 januari kommer kanalen Comedy Central gå i graven för gott. Kanalen ersätts av kanalen Paramount Network. Paramount Network är en helt ny kanal som lanseras i samband med att Comedy Central försvinner. Kanalen är en bred underhållningskanal med en mix av filmer, humor från Comedy Central, samt det bästa från MTV, TV Land och Channel 5. Information om exakt programinnehåll och tablå presenteras i din tv-tablå i anslutning till att sändningarna startar.

TNT utgår i Norden 31 januari
Kanalen TNT kommer att läggas ned som linjär tv-kanal i Norden. Med anledning av detta kommer kanalen att upphöra från våra kanalpaket Lilla och Stora Paketet. Kanalen kommer att sändas till och med den 31 januari 2019.

Lilla och Stora Paketets utformning kommer i övrigt inte förändras.

Publicerad den 5 december 2018 under: