Wifi till Huskvarna MTB-Tour

Publicerad för 6 år sedan

Junet levererar wifi till Huskvarna MTB-Tour 7-9 september.

Det trådlösa nätverket ska leverera internet till tävlingens besökare, funktionärer och cyklister uppe på Huskvarnaberget.

Junet har levererat trådlösa nätverk till tävlingsarrangemang förut, bland annat under Mountainbike-SM och Mountainbike-EM. I år är det alltså dags igen, men denna gång för Huskvarna MTB-Tour. Arrangemanget, som arrangeras för allra första gången i år, är en tre dagar lång mountainbikefest för såväl elitcyklister som amatörer och allmänt cykelintresserade besökare.

Junet har byggt trådlösa nätverk i många år och har erfarenhet av alla möjliga situationer och miljöer som exempelvis utomhusnätverk, stora lager, gallerior, köpcenter, butiker, studentbostäder och hotell. Klicka här om du vill läsa mer.

Mountainbike-SM 2017

Publicerad den 4 september 2018 under: