Så behandlar vi dina uppgifter

Publicerad för 6 år sedan

Integritet

Information om våra uppdatera villkor och integritetspolicy.

Den 25 maj träder den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft i Sverige. Syftet med GDPR är bland annat att stärka privatpersonens integritet och rättigheter gällande företags hantering av personuppgifter. En utveckling vi varmt välkomnar.

Vi på Junet strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga upplevelse. En av förutsättningarna för detta är behandlingen av dina personuppgifter. Då dina personliga uppgifter är just personliga, är det av största vikt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dem.

I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du åberopar dessa, samt vad vi gör för att säkerställa att dina uppgifter är i tryggt förvar. Vi har även uppdaterat våra avtalsvillkor för att spegla vår uppdaterade integritetspolicy.

De nya villkoren börjar gälla automatiskt och förändringarna påverkar inte hur du i dag använder vår tjänst – du kan surfa vidare precis som vanligt – men ta gärna en stund och läs genom de uppdaterade villkoren och integritetspolicyn.

Tack för förtroendet.

Hälsningar,
Junet

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter
Läs våra uppdaterade avtalsvillkor

Publicerad den 24 maj 2018 under: