Öppettider i sommar

Publicerad för 7 år sedan

Sommaren har äntligen anlänt till vårt avlånga land.
Förutom (en förhoppning av) värme, sol och bad medför sommar och semestertider även en del avvikande öppettider i våra butiker och telefonväxlar.

 

ÖPPETTIDER TELEFONVÄXEL

Vecka 27-30:
Mån-tors: 10-16
Fre: 10-15

ÖPPETTIDER BUTIK

JKPG – vecka 27-30:
Mån-tors: 12-16
Fre: stängt

Tranås – vecka 28-30 + 34:
Stängt

 

HEMINSTALLATIONER

Möjligheten för heminstallationer kommer vara begränsad under veckorna 27-30 och kommer hållas till ett minimum. Frågan är givetvis fri och det är möjligt att vi kan hitta en lucka för er, men om inte annat kan utrustning alltid hämtas upp i butik.

 

VIDARE INFO

Junet kommer vara bemannat längre än vad öppettiderna ovan säger. Ni kan när som helst kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via e-post, så ringer vi upp dig när vi har möjlighet.

Ibland får vi frågan vad en skall göra om problem uppstår när vi ej har öppet. En viktig parameter att ha med sig är att när vi ej har öppet, har i regel inte heller stadsnätet som levererar den faktiska fibern öppet. Så skulle det vara driftstörning, fiberbrott eller dylikt kommer det inte kunna åtgärdas förrän stadsnätsleverantören är på plats, oavsett om vi vore på plats. Av denna anledning behandlar vi felanmälningar via kontaktformulär och e-post löpande utanför öppettider, vilka vi förmedlar vidare till stadsnäten så att dessa behandlas fortast möjligt när de är bemannade.

Sedan ska det tilläggas att de flesta driftstörningar sker lokalt i hemmet där en omstart av den egna utrustningen löser den stora majoriteten av de felanmälningar vi mottager. Så skulle problem uppstå är första steget i en felsökningsprocess alltid att starta om er trådlösa router, telefonidosa eller liknande utrustning. Inte minst kan det spara er välförtjänt tid att istället spendera framför en bra film eller ute i sommarsolen!

 

JUNET ÖNSKAR ER EN UNDERBAR sommar!

 

Publicerad den 27 juni 2017 under: