Bredband för
företag i Vetlanda

Junet erbjuder driftsäkert och professionellt företagsbredband via fiber till ditt företag i Vetlanda.

Vi är en personligare leverantör – med mångårig teknisk expertis och högre tillgänglighet – som alltid är redo att rycka in och som alltid sätter ert företags förutsättningar och behov i centrum.

Vi har levererat lokala företagstjänster i Vetlanda sedan 2015 och vi har med åren utvecklat en nära relation till näringslivet i kommunen. Strax norr om Ekenässjön hittar du även vår lokala samarbetspartner Ney.se, som assisterar oss med allt från försäljning till service i närområdet. Vi försöker vara så personliga vi bara kan, och oavsett var i Vetlanda kommun ert företag befinner sig har vi lokalkännedomen och expertisen för att leverera er en förstklassig tjänst med oslagbar support.

Det enda ni behöver är fiber. Skulle ni inte veta vilken fiber ni har eller ifall ni vill ha råd angående vilken fiber ni kan beställa, tar vi hand om det åt er. Vår professionella och personliga företagssupport är alltid där för er.

Vi har precis så mycket bredband och wifi ni behöver och vi hjälper gärna till för att hitta en lösning som passar just ert företags förutsättningar. I Vetlanda erbjuder vi professionella wifi-lösningar, telefonisystem och bredband via fiber oavsett hur stort eller litet ert företag är. Varför inte boka in en kostnadsfri konsultation?

  • Fast IP-adress (i vissa nät)
  • Personlig och professionell teknisk support
  • Övervakning 24/7/365
  • Möjlighet att erhålla särskilt journummer
  • Ingen bindningstid

Vad sägs om en kostnadsfri konsultation?

Gärna! Kontakta mig via mejl Ring en företagssäljare

Har du redan pratat med en av våra personliga företagssäljare?

 
Beställ bredband i Njudung Bredband
Beställ bredband i Zitius
Beställ bredband i Öppen Fiber
 
 

Karta: © OpenStreetMaps bidragsgivare under licensen Open Database License.

Kontaktformulär