Nätverkskort

D-Link DWA-192

  • DualBand™-teknik
  • Upp till 1900 Mbit/s trådlöst
  • USB 3.0-anslutning

Produktbeskrivning

D-Link DWA-192, WiFi USB-adapter, uppgraderar din stationära eller bärbara dator till den senaste generationens trådlösa AC hastigheter, så att du enkelt kan strömma HD-media, ladda ned musik och spela onlinespel.

DualBand™-teknik

DWA-192 är utrustad med dubbla frekvensband för att leverera snabba, trådlösa hastigheter med mindre störningar som stödjer hastigheter på upp till 600 MB/s på 2,4-GHz-bandet och 1300 MB/s på 5-GHz-bandet och drivs med en 3×3 antenndesign. DWA-192 är den perfekta partnern för en högpresterande router.

Avancerad AC SmartBeam™-teknik

Tekniken förbättrar täckningen i hemmet genom att rikta bandbredd till dina enheter som du flyttar runt ditt hem. Du kan strömma HD-video, surfa på webben, ringa videosamtal med dina vänner och spela onlinespel vart du än är. Av denna anledning kan DWA-192 med fördel användas tillsammans med en router utrustad med samma teknik, exempelvis D-Link DIR-880L.

Ideal för större hem

DWA-192 kommer att förlänga signalen till din router, samt att signalen på ett enkelt sätt kommer tränga igenom väggar och andra hinder. Denna adapter ger dig bättre trådlös täckning och bättre hastigheter, så att du kan vara ansluten på fler platser i hemmet.