DIR-882

Trådlös router

D-Link DIR-882

  • Upp till 2600 Mbit/s trådlöst
  • AC SmartBeam™-teknik
  • För villan/huset

Produktbeskrivning

  • Dual-band Wireless AC2600-Standard (1,733 Mbps på 5 GHz + 800 Mbps på 2.4 GHz)
  • 802.11ac Wave 2 med MU-MIMO och Advanced AC SmartBeam-teknik
  • Gigabit WAN och 4 x Gigabit LAN
  • 1 x USB 3.0 och 1 x USB 2.0 port för mediadelning

Multi-User MIMO (MU-MIMO)

D-Link DIR-882 (AC2600 MU-MIMO) är utrustad med MU-MIMO-teknik som möjliggör att flera enheter kan få wifi-signaler med hög bandbredd samtidigt, genom att distribuera data mer effektivt och ge dig de snabbast möjliga wifi-hastigheterna i ditt hem. Du kan strömma HD-media snabbare, överföra stora filer på sekunder och avnjuta bufferfri gaming.

Mer kraft

En kraftfull, dubbelkärnig och högeffektiv processor möjliggör ”multitasking” med oerhörda hastigheter och förbättrar hastigheten till dina enheter och program.

Externa antenner för bästa möjliga täckning

Routern är utrustad med fyra högpresterande externa antenner för att garantera starkare wifi-täckning i hemmet. De externa antennerna ser till att sända signalen till de mest avlägsna hörnen av ditt hem.

Avancerad AC-SmartBeam™-teknik

Tekniken förbättrar den trådlösa täckningen genom att rikta signalerna till dina enheter medan du rör dig i hemmet. Med Advanced AC SmartBeam™ skapas ett blixtrande snabbt hemmanätverk, som också har utökad täckning och bättre hastighet. Detta gör att du kan strömma HD-video, spela onlinespel, göra Internet-samtal och surfa på Internet från i stort sett alla hörn av ditt hem utan avbrott.

Snabbaste spelupplevelsen

Med en kraftfull dual-core processor, fyra samtidiga dataströmmar och intelligent QoS-teknik, kan du njuta av wifi med höga hastigheter för oavbruten gaming och oslagbara upplevelser.

Observera att placeringen av routern påverkar prestandan och den trådlösa täckningen. Junet rekommenderar att routern placeras på öppen yta, högt upp, centralt i hemmet.

D-Link