Trådlös router

D-Link DIR-880L

  • Upp till 1900 Mbit/s trådlöst
  • AC SmartBeam™-teknik
  • Perfekt för villan/huset

Produktbeskrivning

Med Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit Cloud Router kan du skapa det ultimata hemmanätverket för trådlöst anslutna enheter med kombinerade trådlösa hastigheter på upp till 1900Mbit/s (600+1300). Du får en förbättrad täckning på det trådlösa nätverket med Advanced AC SmartBeam, och den avancerade Quality of Service (QoS) funktionen ser till att effektivt och automatiskt fördela tillgänglig bandbredd. För enheter som ansluts via kabel så finns det fyra Gigabit Ethernet-portar, och med funktionen Hardware NAT, säkerställs bästa prestanda mellan WAN-porten och LAN-portarna. Det gör att routern passar utmärkt till dagens snabbaste fiberanslutningar i hemmet. Installationen är enkel och kan göras via t.ex. en surfplatta. Routern är mydlink-aktiverad vilket ger dig som användare möjlighet att kontrollera och styra ditt nätverk oavsett var du är, samt att du kan komma åt filer från USB-lagring ansluten till USB-port på routern via mydlink Shareport-appen.

Överlägsen täckning och hastighet med Advanced AC SmartBeam™

Med Advanced AC SmartBeam™ skapas ett blixtrande snabbt hemmanätverk, som också har utökad täckning och bättre hastighet. Detta gör att du kan strömma HD-video, göra Internet-samtal och surfa på Internet från i stort sett alla hörn av ditt hem utan avbrott. De externa antennerna ser till att sända signalen till de mest avlägsna hörnen av ditt hem.

Effektiv och pålitlig

Med den senaste Wireless AC-teknologin, kan man uppnå en kombinerad överföringshastighet på upp till 1900 Mbit/s1 (600 + 1300 Mbit/s).
DIR-880L fungerar på både 2,4 GHz och 5 GHz frekvensbanden samtidigt (även kallat Dual-Band). Detta gör att du kan surfa på webben, chatta och skicka/ta emot e-post med hjälp av 2,4 GHz-bandet och samtidigt strömma dina digitala mediefiler och spela online-spel på 5 GHz-bandet. Avancerad Quality of Service (QoS) ser till att de viktigaste dataströmmarna prioriteras, t.ex. filmstreaming och onlinespel. Med Band Steering-funktionen (bandstyrning) balanseras effektivt databelastningen mellan de två banden, och med hjälp av funktionen Airtime Fairness säkerställs att trådlösa klienter förses med den mest lämpliga bandbredden för deras behov.