D-Link DIR-605L

Trådlös router

D-Link DIR-605L

  • Upp till 300 Mbit/s trådlöst
  • Wireless N-teknik
  • För den mindre lägenheten

Produktbeskrivning

Skapa ett trådlöst höghastighetsnätverk för din lägenhet med D-Link DIR-605L. Njut av att surfa på nätet, kolla e-post och chatta med familj och vänner online. Denna router använder Wireless N-teknik, vilket ger ökad hastighet och intervall över 802.11g-standarden. Den har NAT (Network Address Translation), vilket gör det möjligt för flera användare att ansluta till Internet genom att dela en enda IP-adress. Cloud Routern innehåller också fyra snabba Ethernet-portar som ger dig möjlighet att ansluta kablade enheter till nätverket. Den använder Intelligent Antenna-teknik för att överföra flera dataströmmar genom att studsa flera trådlösa signaler från väggar, så att du kan ta emot trådlösa signaler i de främsta hörnen av ditt hem.

Introducerar nästa generation av hemnätverk

Inte bara är detta en kraftfull Wi-Fi-router för att skapa ett snabbt och säkert hemnätverk, du får även den extra fördelen med molntillgång. Håll kontakten med ditt hemnätverk var som helst med våra gratis mydlink ™-appar och webbportal.

  • Se vilka enheter som ansluter till ditt nätverk
  • Visa webbläsarhistorik i realtid
  • Blockera oönskade anslutningar
  • Ställa in automatiska e-postmeddelanden
  • Uppgradera din router när nya funktioner är tillgängliga

Håll dig informerad och skyddad med mydlink™ Cloud Services

Du kan räkna med molnroutern N300 (DIR-605L) att skapaen säker nätverksmiljö i hemmet. DIR-605L är utrustad med mydlink™ Cloud Services, så att du kan övervaka ditt nätverk från var du än befinner dig genom mydlink™ -portalen via din dator, smartphone eller padda. Genom att ladda ned D-Links mydlink™-app till smartphone eller padda kan du övervaka webbplatsbesök och intrångsförsök, var du än befinner dig. Dessutom har routern en inbyggd SPI-brandvägg för att minimera hotet från hackare och inkräktare samt analysera nätverkstrafik. Routern stöder också WEP, WPA och WPA2 (trådlös kryptering) för att hålla din nätverkstrafik säker. För att säkerställa att din router är uppdaterad med de senaste funktionerna, kommer mydlink™ Cloud Services även att meddela dig när en uppdatering finns tillgänglig för din router.

Behöver du en mer kraftfull router?

D-Link DIR-605L är ett utmärkt alternativ för dig som bor i en mindre lägenhet, exempelvis en studentbostad. Skulle du däremot behöva något starkare än så för att täcka en större yta med trådlöst nätverk tillhandahåller vi även routrar för dessa ändamål. Jag behöver en mer kraftfull router.