D-Link DSL320B

D-Link DSL-320B

ADSL-modem

  • ADSL2/2+
  • Brandvägg
  • Upp till 24 mbit/s

Produktbeskrivning

DSL-320B ADSL2+ Ethernet Modem är ett höghastighetsmodem för anslutning av hem och hemmakontor till internet. Modemet stödjer den senaste standarden för ADSL 2+ med datahastigheter upp till 24 Mbps vid mottagning och 2 Mbps vid sändning.

Tillgång till telefon och Internet – samtidigt
ADSL-teknologin gör att du kan använda telefon och surfa på Internet samtidigt. Anslutningen är alltid igång. Detta betyder att ingen uppkoppling behövs för att komma åt dina e-mail eller surfa på webben.

Modemet har en ADSL-port för anslutning till telefonlinjen, och en för anslutning av din dator eller laptop. Till skillnad från ett USB modem, så behöver du inte installera några drivrutiner. Dessutom kan fler datorer anslutas men då krävs inkoppling av separat bredbandsrouter.

Höghastighetsbredband med Quality of Service (QoS)
Förutom att du är ständigt uppkopplad, så är du ansluten med datahastigheter på upp till 24 Mbps vid mottagning och 2 Mbps vid sändning. Modemet identifierar automatiskt tidskritisk data, såsom video och grafikkrävande spel på Internet, och ger dessa högsta prioritet. Perfekt för dig som får en positiv upplevelse med hög närvaro och snabb interaktivitet.

Säkerhet på Internet
DSL-320B har en inbyggd brandvägg som hanterar Denial of Service (DoS) attacker och skyddar din dator från hackers och andra som vill åt din information på din dator eller laptop. Desstuom har modemet föräldrakontroll, som gör det möjligt att blockera eller bara tillåta att specifika webbplatser helt eller vid vissa tider under dygnet. Modemet stödjer VPN pass-through för att låta mobila användare få säker tillgång till dokument och e-post från hemmet eller det lilla kontoret.