Viasat Upplev-Allt + HDTV-box på köpet

Gäller t.o.m. 2018-11-30

Välj nät

Erbjudandet gäller endast på de valbara stadsnäten ovan och gäller enbart för nya Viasat-kunder (om detta är ett problem kan det ofta lösas genom att någon annan står som abonnemangsinnehavare). Paketets alla delar måste beställas via Junet.

FINSTILT ”VIASAT UPPLEV-ALLT”
Efter de inledande fria månaderna med hela Viasats kanalutbud har du möjlighet att välja det kanalpaket som passar dig bäst, som minst Bas (199 kr/mån). Om du inte gör något val av kanalpaket fortsätter du automatiskt med Viasat Premium (719 kr/mån) och på vissa stadsnät även C More Sport (449 kr/mån). Du kan när som helst byta abonnemang. Total bindningstid är 24 månader. Läs mer om Viasats villkor samt vilka kanaler som ingår i respektive kanalpaket genom att välja nät ovan.

Vill du bli kontaktad av oss?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss. Ange gärna telefonnummer.

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.