D-Link DHP-601AV

Homeplugs

  • Ingen kabeldragning
  • Upp till 1000 Mbit/s
  • Subtil design

Produktbeskrivning

DHP-601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit utnyttjar befintliga elledningar i hemmet för att skapa ett nätverk eller utvidga det befintliga nätverket. Dela internetanslutningen i hallen med en spelkonsol eller smart-TV i vardagsrummet, eller koppla in en dator i källaren där det saknas Wi-Fi-mottagning. Allt detta utan behov av extra nätverkskablar. Anslut bara en av de två adaptrarna till din router och ett ledigt eluttag och den andra adaptern till ett annat eluttag där du behöver internetuppkoppling.

Dataöverföring via elledningarna

D-Link DHP-601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit förvandlar varje vägguttag till en nätverksanslutning för att komma åt digitala mediespelare, spelkonsoler, nätverksskrivare, datorer och lagringsenheter i hela huset. DHP-601AV följer HomePlug AV2-Standard och är bakåtkompatibel med HomePlug AV-standarden, som gör att den kan användas med äldre PowerLine-utrustning.

Idealisk för dataintensiva tillämpningar

DHP-601AV klarar överföringshastigheter på upp till 1000 Mbps. Den höga överföringshastigheten gör adaptern idealisk för dataintensiva tillämpningar och garanterar avbrottsfri strömning av HDvideo, IP-telefoni och onlinespel. Den prioriterar dessutom internettrafik, vilket garanterar att filmen eller musiken du strömmar inte hoppar eller hackar när du surfar och hämtar filer samtidigt. Nu kan du uppleva strömning av multimedia med hög kvalitet i hela bostaden via det befintliga elnätet.

Smidig installation och säker drift

DHP-601AV ansluts direkt till ett eluttag och kräver ingen installation av extra kablar. Bygg ut hemmanätverket genom att koppla ihop flera enheter i avlägsna delar av huset, eller anslut en switch eller en trådlös accesspunkt till adaptern för att koppla in ännu fler enheter. För att göra konfigurationen bekvämare kan du snabbt ställa in en krypteringsnyckel med en knapptryckning. 128-bitars AES-datakryptering skyddar ditt nätverk mot obehörig avlyssning. Tack vare smidig plug and play-installation är DHP-601AV en idealisk lösning för att skapa ett heltäckande hemmanätverk.