Telefoni

Via bredbandet

IP-telefoni

  • Ring via bredbandet
  • Låg månadsavgift
  • Ingen bindningstid

Produktbeskrivning

Med Junets bredbandstjänst kostar telefonitjänsten endast 30 kr/mån (ord. pris 69 kr/mån).

Abonnemanget

Abonnemanget kräver en bredbandstjänst. I abonnemanget ingår ett telefonnummer om du inte redan har ett. Om du redan har ett nummer du vill behålla kan du flytta över det utan extra kostnad.*

Nummerpresentation, hemligt nummer och samtalsspärrar ingår utan extra kostnad. Samtalstaxa tillkommer.

Utrustning

Tjänsten kräver telefonidosa från Junet, kostnad 599 kr. Dosan skickas hem till dig (fraktkostnad tillkommer) eller hämtas på vårt kontor i Jönköping eller Tranås.

Instruktioner

Du kopplar vår telefonidosa eller en router förberedd för IP-telefoni/VOIP (Voice Over IP) till din bredbandsuppkoppling. Därefter ansluter du en vanlig telefon till dosan eller routern och ringer precis som vanligt. Om dina telejack är rätt kopplade kan du även ansluta ditt befintliga telefoninät till telefonidosan via första telejacket.

Prisavtal

Super Utland
Superlåga utlandspriser enligt särskild prislista 20 kr/mån

*Gäller vid ett porteringstillfälle för ett telefonnummer i samband med köp av Junets telefonidosa. För portering i något annat sammanhang eller för portering av ett extra telefonnummer (utöver det som ingår) kostar nummerportering 100 kr. Notera att det inte går att använda annan operatörs telefoniutrustning.