OBS: Det här var ett aprilskämt 2019


Strömsömn

Känner du ibland att tiden inte räcker till? Känner du dig begränsad av dygnets blotta 24 timmar? Vi förstår. Det är inte lätt att hitta tid för strömmande, samtidigt som livets pusselbitar ska falla på plats. Åtminstone var fallet så tills nu.

Tiden då du var beroende av vakentid för underhållning är över. Junet Strömsömn låter dig utnyttja dygnets alla timmar, så att du kan titta på dina favoritprogram – medan du sover. Nu kan du alltså uppleva den avslutande säsongspremiären av Game of Thrones, kl 03 den 15 april, utan att förlora sömn.

”Tack vare Strömsömn har mitt företags tillväxt ökat substantiellt på några få veckor. All vakentid ägnar jag numera åt företaget. Nattetid prickar jag av film efter film från IMDB:s Topp 250-lista. Även filmer jag annars inte hade valt. Så förutom att företaget har växt kan jag även säga att jag har växt, som person.”

– Valentina

Strömsömn ersätter drömsömn

REM-sömn (Rapid Eye Movement), eller drömsömn, är de perioder i sömnen då du vanligtvis drömmer.

STREAM-sömn (Stream Tv-series, Radio, Entertainment And Movies), eller strömsömn, är de perioder i sömnen då du helhjärtat kan ägna din tid åt att strömma (streama) underhållning.

Under drömsömn är det din hjärna som bestämmer utbudet. Under strömsömn är det du som besitter fjärrkontrollen. Således kan du fritt bläddra bland din favoritunderhållning även när du sover.

”Sedan jag blev introducerad för Strömsömn har mitt liv drastiskt förändrats. Förut hann jag inte lägga en tanke åt att strömma: Mat ska lagas, barnen ska lämnas och hämtas, med mera, med mera. Men nu har jag hunnit sträckse samtliga Game of Thrones-säsonger på en handfull nätter. I sömnen!”

– Mikael

Sluta drömma och börja strömma.
Vill du veta mer?

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.