Junet x Viaplay

 

Kombinationsrabatt för bredbandskunder

Viaplay Film & Serier fritt i två månader eller Viaplay Total med månatlig kombinationsrabatt.
 
 
 

Välj paket

Är du inte bredbandskund än?

Junet finns på de flesta stadsnäten i Sverige.

Bli bredbandskund i dag

Premier League
NHL
Bundesliga
UFC
F1
European Tour

Har du frågor?

Om du vill utbyta några ord med vår personliga support går det bra att ringa oss på 010-220 12 20. Om du vill att vi kontaktar dig kan du lämna dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär, så hör vi av oss.

Villkor Viaplay Sport och Viaplay Total
För att ta del av rabatten behöver följande kriterier uppfyllas: ett aktivt bredbandsabonnemang; ett aktivt Viaplay Sport-, eller Viaplay Total-abonnemang. Samtliga tjänster måste beställas av Junet. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer och kan heller ej kombineras med Viaplay-paket med aktiv bindningstid. Om ett av kriterierna inte möts är rabatten inte applicerbar. Om ett av kriterierna bryts upphör rabatten att gälla. Abonnemangen har en månads uppsägningstid. Ingen bindningstid. Junet förbehåller sig rätten att debitera eventuella rabatter som delats ut felaktigt. Junet reserverar sig för eventuella fel eller ändringar i pris och utbud.

Villkor Viaplay Film & Serier
För att ta del av frimånaderna behöver du ett aktivt bredbandsabonnemang. Efter frimånaderna övergår abonnemanget automatiskt till ordinarie pris. Du kan när som helst säga upp abonnemanget. En månads uppsägningstid. Samtliga tjänster måste beställas av Junet. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer och kan heller ej kombineras med Viaplay-paket med aktiv bindningstid. Om ett av kriterierna inte möts är rabatten inte applicerbar. Ingen bindningstid. Junet förbehåller sig rätten att debitera eventuella rabatter som delats ut felaktigt. Junet reserverar sig för eventuella fel eller ändringar i pris och utbud. Gäller en gång per hushåll och kräver ett aktivt bredbandsabonnemang.

Observera att rabatten inte syns vid beställningstillfället. Den syns först i din orderbekräftelse som du får skickad till dig via mejl. Om du inte har fått någon orderbekräftelse på 24 timmar, var vänlig kontakta oss.

Vill du att vi kontaktar dig?

Skriv ”ViaplayKombo” i meddelandet och lämna dina uppgifter så hör vi av oss. Glöm inte ange telefonnummer.

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.