Junet x Viaplay

 

Välkommen! Att du har hittat hit innebär att du har beställt Viaplay. Nedan har vi sammanställt en kort guide för att du ska komma igång så snabbt och smidigt som möjligt. Börja med att klicka på knappen ”Aktivera mitt konto” nedan för att komma till aktiveringssidan och följ sedan instruktionerna härifrån.

Aktivera mitt konto

 

Instruktioner

Klicka på bilden om du vill förstora den.

Aktivera Viaplay

1. Klicka på ”Välj leverantör” och välj Junet i listan.
2. Ange ditt kundnummer (se faktura eller orderbekräftelse från Junet).
3. Ange ditt lösenord (använd lösenordet som har skickats till din e-postadress).
4. Ange din e-postadress.
5. När du har fyllt i alla fält klickar du på ”Fortsätt”.

Om du inte har haft ett Viaplay-konto kopplat till denna e-postadressen tidigare kommer du att bli ombedd att skapa ett konto, se steg 6.1. Om e-postadressen har använts för ett Viaplay-konto tidigare kommer du istället att bli ombedd att logga in, se steg 6.2. Observera att om du i dag är Allente-kund och har ett Viaplay-konto kopplat till detta, så behöver du ange en annan e-postadress än den som är kopplad dit (du kan inte ha två konton kopplade till samma e-postadress).

6.1 Välj ett nytt lösenord för ditt Viaplay-konto. Detta är det lösenord du sedan kommer att använda för att logga in på Viaplay.

eller

6.2 Logga in genom att ange din e-postadress samt det lösenord du tidigare använt till ditt Viaplay-konto. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord behöver du återställa det genom att klicka på ”Har du glömt lösenordet?”.


Nu är du redo!


Nu är ditt Junet-konto kopplat till ditt Viaplay-konto via din e-postadress! Klicka på ”Börja titta” för att avsluta aktiveringen. Nästa gång du loggar in på Viaplay anger du bara din e-postadress och ditt lösenord. Du behöver inte välja att logga in genom Junet.

 

Junet x Viaplay