Sommarkampanj

Välj nät för att beställa.

Erbjudandet gäller endast på de valbara stadsnäten ovan och gäller enbart för nya Viasat-kunder (om detta är ett problem kan det ofta lösas genom att någon annan står som abonnemangsinnehavare). Paketets alla delar måste beställas via Junet.

FINSTILT ”VIASAT UPPLEV-ALLT”
Efter de inledande tre fria månaderna med hela Viasats kanalutbud har du möjlighet att välja det kanalpaket som passar dig bäst, som minst Bas (199 kr/mån). Om du inte gör något val av kanalpaket fortsätter du automatiskt med Viasat Premium (719 kr/mån) och på vissa stadsnät även C More Sport (449 kr/mån). Du kan när som helst byta abonnemang. Bindningstid är 24 (3 + 21) månader. Läs mer om Viasats villkor samt vilka kanaler som ingår i respektive kanalpaket via länkarna ovan.

Välj nät ovan eller lämna dina uppgifter om du vill bli kontaktad

Skriv ”Sommarkampanj” i meddelandet. Ange gärna telefonnummer.

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.