Junet Heminstallation

2. Genomgång

Tillsammans med dig går vi genom din beställning och dina behov samt bokar in ett datum för heminstallation.

Konsultation 0 kr

3. Heminstallation

Vi kommer hem till dig och ansluter din utrustning och kontrollerar så att allt fungerar som det ska.

Junet Heminstallation 0* kr

Junet Heminstallation: 0 kr*

 

*Gäller på följande orter (med omnejd): Jönköping, Tranås, Habo

På följande orter (med omnejd) kan telefonidosa levereras kostnadsfritt till dörren: Vetlanda, Kaxholmen, Skärstad, Bunn, Ölmstad

Fråga oss gärna om du är osäker på om din ort omfattas av Junet Heminstallation. För övriga orter erbjuder vi kostnadsfri och personlig rådgivning och installationshjälp via telefon.

*Resan till och från samt 30 minuters arbetstid på plats ingår. Behövs ytterligare tid utöver 30 minuter debiteras detta med 225 kr per påbörjad halvtimme.

Kontakta oss
 

Varför kostnadsfri heminstallation?

Vår devis är att det ska vara enkelt att handla bredbandstjänster. Vi vill underlätta för dig att ta steget till fiber och riva de barriärer som ibland kan uppstå till följd av kunskapsbrist eller krånglighet. Oavsett vilken kunskap du besitter erbjuder vi dig Junet Heminstallation, vår populära och kostnadsfria heminstallation.

Alla kan inte vara bra på allt. Vi råkar vara riktigt bra på bredband.

Förutsättningar för Junet Heminstallation:

Du beställer bredband, tv eller telefoni av Junet, samt köper en router, tv-box eller telefonidosa av Junet. Vi kan inte garantera att existerande produkter som du har fungerar med vår utrustning men fråga gärna. Om du inte köper någon utrustning av oss behöver vi inte komma hem till dig utan kan istället aktivera dina tjänster redan vid beställningstillfället.

Vad innebär Junet Heminstallation för mig?

En av oss kommer hem till dig och kopplar in din utrustning och ser till så att dina bredbandstjänster fungerar som de ska innan vi åker därifrån. Vi minimerar startsträckan och ser till så att det blir rätt från början.

Detta ingår:

  • Inkoppling av den utrustning du köpt av Junet tillsammans med funktionskontroll.
  • Konfigurering av valfri dator/enhet så att den kan användas tillsammans med router.
  • Resan till och från samt 30 minuters arbetstid på plats. Behövs ytterligare tid utöver 30 minuter debiteras detta med 225kr per påbörjad halvtimme.

Tänk på att det normalt bara ingår en kortare kabel till routern och att nätverkskort inte medföljer. Vi tillhandahåller även längre kablar samt externa nätverkskort.

Detta ingår inte:

Vi spikar inga kablar eller gör andra fasta installationer (nätverksuttag, kopplingar i telenät, etc.). Vi installerar normalt inte skrivare, TV-spel eller liknande. Förutom den utrustning som du beställt ingår inga nätverkskort, kablar eller liknande. Vi har oftast med oss lite extra kablar, fråga oss gärna så berättar vi gärna vad de kostar. Eftersom det är en kostnadsfri heminstallation lämnar vi inga garantier på arbete.

Anmäl intresse

Ange gärna din fullständiga adress, samt vilket stadsnät du har (eller ska få) fiber via, så att vi kan undersöka möjligheten för Junet Heminstallation.

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.