C More – Rabatt

Som bredbandskund hos Junet får du rabatt när du beställer C More Mycket Sport eller C More All Sport. Om du inte är sportintresserad kan du prova på en kostnadsfri månad av C More TV4.

  • Spara pengar – Rabatt så länge du har Junet Bredband
  • Spara tid – Samlad faktura för alla dina tjänster
  • Säg upp när du vill – Ingen bindningstid

 

Välj paket

 
Se alla paket.

Är du inte bredbandskund än?

Junet finns på de flesta stadsnäten i Sverige.

Bli bredbandskund i dag

Junet x C More

Har du frågor?

Om du vill utbyta några ord med vår personliga support går det bra att ringa oss på 036-299 29 10. Om du vill att vi kontaktar dig kan du lämna dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär, så hör vi av oss.

Hur mycket sparar jag?

Bredband + C More Mycket Sport: 15 kr/mån (180 kr/år)
Bredband + C More All Sport: 30 kr/mån (360 kr/år)
Bredband + C More TV4: 139 kr

Observera att rabatten inte syns vid beställningstillfället. Den syns först i din orderbekräftelse som du får skickad till dig via mejl. Om du inte har fått någon orderbekräftelse på 24 timmar, var vänlig kontakta oss.

Villkor C More Mycket Sport och C More All Sport
För att ta del av rabatten behöver följande kriterier uppfyllas: ett aktivt bredbandsabonnemang; ett aktivt C More Mycket Sport-, eller C More All Sport-abonnemang. Samtliga tjänster måste beställas av Junet. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer och kan heller ej kombineras med C More-paket med aktiv bindningstid. Om ett av kriterierna inte möts är rabatten inte applicerbar. Om ett av kriterierna bryts upphör rabatten att gälla. Abonnemangen har en månads uppsägningstid. Ingen bindningstid. Junet förbehåller sig rätten att debitera eventuella rabatter som delats ut felaktigt. Junet reserverar sig för eventuella fel eller ändringar i pris och utbud.

Villkor C More TV4
För att ta del av frimånaden behöver du ett aktivt bredbandsabonnemang. Efter frimånaden övergår abonnemanget automatiskt till ordinarie pris 139 kr/mån. Du kan när som helst säga upp abonnemanget. En månads uppsägningstid. Samtliga tjänster måste beställas av Junet. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer och kan heller ej kombineras med C More-paket med aktiv bindningstid. Om ett av kriterierna inte möts är rabatten inte applicerbar. Ingen bindningstid. Junet förbehåller sig rätten att debitera eventuella rabatter som delats ut felaktigt. Junet reserverar sig för eventuella fel eller ändringar i pris och utbud.

Vill du att vi kontaktar dig?

Skriv ”C More-rabatt” i meddelandet och lämna dina uppgifter så hör vi av oss. Glöm inte ange telefonnummer.

Kontaktformulär

När du inleder kontakt via kontaktformuläret sparas de uppgifter som du lämnar hos Junet tills de inte längre behövs. Detta för att vi ska kunna besvara dina frågor och behandla ditt ärende. Mer om personuppgifter och hur vi hanterar dessa kan du läsa om i vår integritetspolicy.