Kundtjänstmedarbetare (TILLSATT)

 
Ser du möjligheter och lösningar istället för att bli förblindad av problem? Är du serviceinriktad, med ett sinne för administration? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Då kanske det är just dig vi söker!

Vi är ett mindre bredbandsföretag med desto större ambitioner – att erbjuda Sveriges bästa kundservice för våra kunder. Vi är placerade vid Vätterns sydligaste punkt Jönköping, men har kunder över hela Sverige. Här är det högt i tak och du spenderar din tid med härliga kollegor.

Det här innebär din roll

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ha fyra nära kollegor där hälften är kvinnor. Ni som grupp hjälper våra kunder via telefon, mejl eller chatt, samt administrerar och sköter gruppens dagliga uppgifter. Gruppen arbetar i nära samarbete med den övriga organisationen samt med flera underleverantörers kundtjänst.

Ni har tillsammans ansvar för att lösa arbetsuppgifter så som:

  • Supportärenden
  • Beställningar
  • Uppsägningar
  • Registervård och administrativa rutiner
  • Faktura- och avtalsrelaterade frågor i samarbete med ekonomiavdelningen
Kundservice
Sommar

Vi tror att det här är du

Du är en positiv person som har lätt för att prata med alla, med noviser såväl som med experter, inte minst de självutnämnda. Du är flexibel och trivs med att göra flera saker samtidigt. Du förstår att det krävs en strukturerad och organiserad person för jobbet och det är precis vad du är. Att lära sig system och rutiner är heller inga problem för dig, du lär dig snabbt och du räds inte för att komma med förslag på förbättringsmöjligheter när du ser dem. Du tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat och ser till att ha goda relationer runt omkring dig.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet är viktigare. Kundkontakt och administration är meriterande och du talar och skriver svenska obehindrat.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här erbjuder vi dig

En heltidstjänst med härliga kollegor och stora möjligheter att påverka arbetet. Du kommer givetvis att få nödvändig utbildning och löpande coachning. Vi erbjuder även många förmåner som friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, dator, mobil, bredband och en lite bättre tjänstepension.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Junets ryggrad och har därför även erhållit en R-licens (Rekommenderat Företag) för vårt etiska förhållningssätt.

Placering och tillträde

Anställningsform: Heltid
Placeringsort: Jönköping (möjlighet till distansarbete några dagar per vecka)
Tillträde: Enligt ök
Lön: Enligt ök

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på jobb@junet.se. Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV. Det går också bra att ansöka via LinkedIn. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – så skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023.

Tjänsten är tillsatt.

 

Om Junet

Junet har sedan 2005 erbjudit bredband, streaming, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till företag, föreningar och privatpersoner. Med huvudkontor i Jönköping, lokalkontor i Tranås och samarbetspartners runt om i landet, fortsätter Junet att vara det lokala och personliga valet.

 

Junet Logo