Intranät

Tänker du tillbaka till en enklare tid på webben? En tid utan fake news och behov av källkritik? En tid med lagom antal webbplatser och mindre valfrihet?

Du är inte ensam.

Junet Intranät är resultatet av en hastig spaning vi nyligen gjorde, där vi noterade en trend av allt fler personer på internet som valde att inte vara källkritiska eller ta till sig fakta. Vi drog då den enkla och därför rimliga slutsatsen att det fanns alldeles för mycket information på internet.

Inte ens fem minuter hann passera från det att vi sade ”tillbaka till ritbordet”, tills vi utropade ”Eureka!”. Och endast fem minuter senare sitter vi nu här och skriver detta. Så mycket tror vi på denna tjänst.

Varför ska du välja Intranät före det sämre Internet?

Fördelar:
En nyhetssajt.
En chat.
En butik.
En surfhastighet.
En diskett.
En moderator.*
En av allt.

Nackdelar:
Tid över till annat än Intranät.

*Du läste rätt. En enda moderator kommer att moderera och censurera Intranät genom den beprövade och sedan länge erkända ”att höfta”-metoden. Du slipper således åsikter från fler än en källa. Inget behov av källkritik eller faktasökande.

Junet Intranät

Lita inte på oss

Lita på citat från anonyma källor istället

”Så skönt att slippa tänka.”

”Jag trivs bäst innanför boxen.”

”Ett val är bättre än inget val.”

Bli testare, anmäl dig i dag!

Vi är medvetna om att det eventuellt inte är en fullt komplett tjänst än. Därför ser vi gärna att våra kunder (eller blivande kunder) testar Intranät. Helst frivilligt.

Kontaktformulär

Genom att anmäla ditt intresse till Junet Intranät avsäger du dig all åtkomst till Internet.