Ledig tjänst

B2B-Säljare

Är du vår nya B2B-säljare?

Är du en hejare på människor och på att knyta kontakter? Tror du likt vi att försäljning kan präglas av ärlighet och etiska förhållningssätt? Vill du vara en del av ett litet företag med stora ambitioner i en expansiv fas? Då kanske det är just dig vi söker för att förstärka upp vårt team.

Junet är ett bredbandsföretag som är dedikerade till att leverera rätt tjänst till rätt kund med ambitionen att erbjuda Sveriges bästa kundservice för våra kunder. Vi är placerade vid Vätterns sydligaste punkt Jönköping, men har kunder över hela Sverige. Här är det högt i tak och du spenderar din tid med härliga kollegor.

Det här innebär din roll

Junet har ett etiskt förhållningssätt till försäljning – vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda rätt tjänst till rätt kund. Du kommer att ansvara för dina kunder hela vägen från uppsökande och försäljning, till driftsättning och efterföljande kundvård.

Junet är i en expansiv fas, vår produktportfölj växer och vårt kundantal likaså – och med din hjälp vill vi nå ut till ännu fler. I dagsläget erbjuder vi bland annat bredband, telefoni, molnväxel, säkerhetslösningar och wifi men vi utvecklar hela tiden vårt erbjudande för att ligga i framkant.

Du kommer att arbeta både självständigt och nära övriga säljare. Likaså kommer du att ha daglig kontakt med oss andra medarbetare på Junet. Vi är ett litet och sammansvetsat gäng på elva personer.

Som B2B-säljare på Junet kommer du ofta att vara ansiktet utåt för Junet. Du kommer bland annat men inte uteslutande ägna dig åt:

  • Uppsökande försäljning
  • Nykundsbearbetning
  • Bygga och underhålla relationer med befintliga och potentiella kunder
  • Administrationsarbete
  • Deltagande vid mässor och branschevenemang
  • Nätverkande för att öka Junets närvaro på marknaden
B2B

Det här erbjuder vi dig

En flexibel roll och en dynamisk arbetsmiljö i ett företag i en expansiv fas.

Vi är ett gött gäng kollegor, merparten placerade i Jönköping. Här kommer även du att vara placerad, med möjlighet till distansarbete.

Du kommer att ha stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och du kommer att få nödvändig utbildning och löpande handledning. Vi erbjuder även flera förmåner som friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, dator, mobiltelefon, bredband och en lite bättre tjänstepension.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Junets ryggrad och har därför även erhållit en R-licens (Rekommenderat Företag) för vårt etiska förhållningssätt.
Det är viktigt för oss att vara ärliga, engagerade och närvarande.
Vi arbetar aktivt för att vara branschledande gällande affärsetik och hållbarhet och vi stöttar aktivt den lokala idrottsrörelsen genom sponsring och engagemang.

Du

Vi tror att det här är du

Du är en social person som har lätt för att prata med personer på alla positioner inom arbetslivet, inte minst beslutsfattare. Du ser också värdet i att skapa och bibehålla kundrelationer.

Du knappar på tangentbord obehindrat och behöver körkort, då du frekvent kommer att besöka kunder på deras hemmaplan.

Vi tror att du har någon form av erfarenhet av försäljning eller liknande arbetsuppgifter. I denna rekrytering kommer vi som alltid lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placering och tillträde

Anställningsform: Heltid
Placeringsort: Jönköping (möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstebil: Ja

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Ansök genom att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@junet.se.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas utan någon sista ansökningsdag – så skicka in din ansökan redan i dag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att mejla jobb@junet.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Junet

Junet har sedan 2005 erbjudit bredband, streaming, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till företag, föreningar och privatpersoner. Med huvudkontor i Jönköping, lokalkontor i Tranås och samarbetspartners runt om i landet, fortsätter Junet att vara det lokala och personliga valet.

 

Junet Logo