Öppettider i sommar

Publicerad för 12 månader sedan

Sommaren har anlänt, och som vanligt medför semestertider en del avvikande öppettider i våra butiker. Telefonväxeln är däremot öppen som vanligt.

 
Öppettider butik
Jönköping: stängt v. 29-32
Tranås: stängt v. 29-31

Du kan fortsatt komma i kontakt med våra personliga kundtjänstmedarbetare via telefon fram till kl 22 varje dag, vardag som helgdag, 365 dagar om året.

Telefontider
Vardagar: 8-22
Helgdagar: 9-22

Du når oss även via vårt kontaktformulär samt via Facebook och Instagram.

 

Mer information

Ibland får vi frågan vad en skall göra om problem uppstår när vi ej har öppet. Då kan det vara en god idé att komma ihåg att stadsnätet som levererar den faktiska fibern in i ditt hem inte heller har öppet. Så skulle det vara driftstörning, fiberbrott eller dylikt kommer det inte kunna åtgärdas förrän stadsnätsleverantören är på plats, oavsett om vi kan ta emot ditt samtal eller ej.

Sedan ska det tilläggas att de flesta driftstörningar sker lokalt i hemmet där en omstart av den egna utrustningen löser den stora majoriteten av de felanmälningar vi mottager. Så skulle problem uppstå är första steget i en felsökningsprocess alltid att starta om er trådlösa router, telefonidosa eller liknande utrustning. Inte minst kan det spara er välförtjänt tid att istället spendera framför en bra film eller ute i sommarsolen!

 
Med det sagt hoppas vi på en lång och fiberrik sommar!
 
 
Junet Logo
 
 

Publicerad den 14 juli 2021 under: