Prisändringar, IP-Only Stadsnät

Publicerad för 12 månader sedan

Inom kort kommer månadsavgiften för vissa tjänster via fibernätet IP-Only Stadsnät att ändras.

De kommande prisändringarna är en konsekvens av höjda avgifter från IP-Only. Som tjänsteleverantör måste vi korrigera våra priser i enlighet med de nya höjda avgifterna från fibernätet.

Påverkar samtliga tjänsteleverantörer
Prishöjningarna påverkar samtliga tjänsteleverantörer och är inte unikt för Junet, men som tjänsteleverantör är det vår skyldighet att informera om dessa ändringar. Vi vill heller inte att det ska komma som en överraskning för nuvarande kunder efter redan genomförda prisändringar.

De tjänster som påverkas av prisändringen är: 100/10100/100, samt 250/100. Prisändringen är uppdelad i två etapper. Den första inledande prisändringen träder i kraft 1 april 2018 och påverkar tjänsterna 100/10 och 100/100. Samtliga tjänster påverkas av den andra och avslutande prisändringen som träder i kraft 1 januari 2019. (Se bild.)


Nuvarande kunder har givetvis rätten att motsäga sig dessa prisändringar genom att säga upp abonnemang. I själva verket har våra kunder alltid den möjligheten; som användare av Junets bredbandstjänst har du aldrig någon bindningstid. Med det sagt hoppas vi såklart att se nuvarande kunder som fortsatta kunder hos oss!

Påverkade kunder har blivit informerade via e-post.

Har du frågor?
Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på 036-299 29 10.

Med vänliga hälsningar,
Junet

Publicerad den 1 februari 2018 under: